x
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la teva experiència de navegació. En continuar la navegació entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

ROSES VILA MARINERA © 2016     POLÍTICA DE PRIVACITATPESCA TURISME | ARTS MENORS

A TENIR EN COMPTE

GALERIA

Descripció de l'activitat:
 

Les arts menors, en embarcacions d'1 a 4 treballadors permeten compartir de manera molt directa i personal l'experiència diària del pescador. Entre aquestes arts de pesca trobem: "el tremall", "el Palangre" i "palangrillo" i "la tallarina". Totes elles presents a la flota pesquera rosinca.

Aquesta activitat es situa resseguint la costa gaudint de la meravella del Cap de Creus i la Badia de Roses catalogada entre les més belles del món. Es contempla la impressionant sortida del Sol enmig del mar

El tremall és un art de pesca molt antic que utilitza diferents tipus de xarxa segons la temporada i tipus de pesquera. Amb xarxes s'agafen tot tipus de peixos, així com crustacis i mol·luscs com els cargols de punxa

La tallarina de Roses és un dels béns més preuats i la seva pesca manté els seus sistemes tradicionals. L'activitat prop de la costa i entorns sorrencs; es realitza en petites embarcacions i fa que esdevingui una de les jornades més agradables a compartir amb el pescador.

El palangre és una de les arts de pesca més selectives en les seves captures. Es pot arribar a pescar segons l'època peixos migratoris com bonítols, tonyines, peixos espasa, així penegalls, molles i el famós lluç de palangre de la Costa Brava.

Dies:

Tots els dies de dilluns a divendres del 3 de juny al 30 de setembre.

Horari:

De 6:00 a 13:00 per la tallarina
De 7.00 a 13.30 (aprox) pel tremall i el palangre

Punt de Sortida:

Punt d'informació Estació Nàutica Roses Cap de Creus.

Dificultat:

Mitja - Grups reduïts de 2 a 4 persones

Preu: 65 €