x
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la teva experiència de navegació. En continuar la navegació entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

ROSES VILA MARINERA © 2016     POLÍTICA DE PRIVACITATPresentació del projecte

El Pesca Turisme es crea a Roses l’any 2012 gràcies a una suma conjunta d’esforços del sector públic i privat, contribuint a donar un gran valor afegit al municipi. El nou producte turístic permet reforçar la identitat del col•lectiu dels pescadors i difondre el patrimoni, les tradicions, els oficis, la gastronomia i la cultura vinculada al sector. També es vol difondre les relacions entre la qualitat del medi natural i les activitats humanes i divulgar la contribució de les dones en el sector pesquer.

Amb aquesta iniciativa el turista es converteix per un dia en pescador. A bord de l’embarcació pot gaudir d’una jornada completa de pesca, visualitzar totes les arts del sector i participar en les tasques que el professionals del mar porten a terme. Els pescadors són els encarregats de transmetre un seguit d’idees i valors per aprofundir en la seva feina i contribuir al seu coneixement i valoració.